Search results for ''

Regio hyr ut 2 800 kvm åt Elgiganten i Skellefteå

Investeringar, Nyheter, Pressmeddelanden

Fastighets AB Regio (”Regio”) och Herde har tecknat hyresavtal med Elgiganten AB (”Elgiganten”) avseende en nyförhyrning om 2 800 kvm inom handelsområdet Solbacken i Skellefteå. Planerad inflyttning sker i mars 2023.

Under 2016 förvärvade Regio fem fastigheter inom handelsområdet Solbacken i Skellefteå, vilket fått utmärkelsen som ett av Sveriges bästa handelsområden. När Jula efter många år som hyresgäst valt att uppföra en byggnad i egen regi och flytta från Solbacken påbörjades ett uthyrningsarbete som nu resulterat i den aktuella uthyrningen. Regio, tillsammans med Herde som partner, arbetar aktivt för att skapa ett attraktivt och heltäckande utbud av butiker och service. Elgiganten blir Solbackens första butik inom elektronikområdet.

Eric Bergström, VD Regio och Partner Brunswick Real Estate, säger:

”Det är roligt att kunna kommunicera den andra nyetableringen på kort tid för Solbacken i Skellefteå. Elgiganten kommer att komplettera det befintliga utbudet på ett mycket bra sätt. Herde gör ett väldigt fint uthyrnings- och förvaltningsarbete, vilket är värdehöjande både för områdets besökare såväl som för Regios investerare.”

Fredrik Peterson, Ekonomichef på Elgiganten tillägger:

”Vi är väldigt glada över att vi kommer flytta till Solbacken och att vi ser fram emot att erbjuda kunderna i Skellefteå ett nytt fint större varuhus där vi har möjlighet att visa kök och kan vidareutveckla B2B- samt gamingområdena till fullo.”

För mer information, vänligen kontakta: Eric Bergström, VD Fastighets AB Regio och Partner Brunswick Real Estate t: +46 8 545 075 05 e: eric.bergstrom@brunswickrealestate.com