Search results for ''

Lindu Ejendomme køber 6.500 kvm stor logistikejendom på Avedøre Holme i København

Investments, News, Press releases

2022-02-07

Lindu Ejendomme, grundlagt af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, køber Kanalholmen 37, en 6.500 kvm stor logistikejendom i Avedøre Holme, 3 km syd for København.  Ejendommen er fuldt udlejet til Haugen-Gruppen, en førende importør og distributør af fødevarer i hele Norden.

Kanalholmen 37 ligger på Avedøre Holme, som er en af de største industriområder i Storkøbenhavn med direkte adgang til E20, de københavnske ringveje, lufthavnen og den nærliggende Øresundsregion. Ejendommen vil indgå i Lindu Ejendomme’s ESG-program med henblik på at forbedre ESG-ratingen.

Lindu har nu opbygget en portefølje bestående af 13 aktiver med et samlet udlejningsareal på omkring 80.000 kvm.

Anthony Romano, Investment Manager at Brunswick, siger “Kanalholmen 37 er en attraktiv ejendom, der er velegnet til last mile logistik med sin indretning og fremragende beliggenhed. Jeg synes, det supplerer vores eksisterende portefølje af last mile logistik og industriejendomme perfekt. Teamet og jeg ser frem til at arbejde sammen med lejeren og udvikle ejendommen yderligere, især med henblik på strategiske ESG-initiativer. “

For yderligere information, kontakt venligst:

Anthony Romano, Investment Manager Brunswick
t: +46 73 059 27 10
e: anthony.romano@brunswickrealestate.com

Om Lindu Ejendomme

Lindu Ejendomme blev grundlagt i 2021 af Pictet Alternative Advisors som majoritetsinvestor og Brunswick Real Estate som medinvestor og manager. Lindu investerer i Last-Mile logistik, lager- og lette industriejendomme  i Storkøbenhavn og Jylland. Virksomheden har indtil videre opbygget en portefølje bestående af 13 ejendomme med et samlet areal på ca. 80.000 kvm og har et stærkt fokus på at energioptimere ejendommene

Om Brunswick Real Estate

Brunswick er en af Nordens førende ejendomsinvestorer, der tilbyder investeringsforvaltning. Brunswick bygger uafhængige, bæredygtige investeringsporteføljer med fokus på målrettede investeringsstrategier i tæt samarbejde med nordiske og internationale investorer samt lokale partnere. Teamet består af omkring 70 personer i Stockholm, Helsinki og København. For mere information, besøg venligst: www.brunswickrealestate.com