Search results for ''

Lindu Ejendomme køber 4.330 kvm stor lagerejendom i Storkøbenhavn

Investments, News, Press releases

2022-12-12

Lindu Ejendomme, grundlagt af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, erhverver 4.330 kvm lagerejendom i Brøndby København. Ejendommen er fuldt udlejet og har gode muligheder for implementering af ESG-initiativer.

Med en strategi om aktivt at lede efter investeringsmuligheder indenfor Last-Mile, logistik- og lager-/industriejendomme i Storkøbenhavn og på de bedste lokationer i Jylland, har Lindu Ejendomme nu udbygget med endnu en ejendom, så porteføljen består af 12 ejendomme med et samlet udlejningsareal på omkring 75.000 kvm.

Ejendommen er en 4.330 kvm stor lagerejendom beliggende i Priorparken i Brøndby, en etableret  erhvervspark i Storkøbenhavn. Den fuldt udlejede ejendom giver mulighed for at samarbejde med lejerne om at forbedre ESG-profilen, hvilket allerede er blevet identificeret i købsprocessen.

Anthony Romano, Investment Manager at Brunswick, siger: “Ejendommen er en glimrende tilføjelse til den voksende Lindu-portefølje, og det bekræfter også Lindu Ejendommes  evne og styrke til at finde og erhverve ejendomme, i en tid, hvor de fleste har taget et skridt tilbage på grund af de aktuelle udfordringer i markedet. Vi fortsætter med at være på udkig i  markedet for at tilføje flere ejendomme til vores voksende portefølje og ser frem til at udvikle vores nuværende portefølje i tæt samarbejde med vores lejere, baseret på deres behov.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Anthony Romano, Investment Manager Brunswick
t: +46 73 059 27 10
e: anthony.romano@brunswickrealestate.com

Om Lindu Ejendomme

Lindu Ejendomme blev grundlagt i 2021 af Pictet Alternative Advisors som majoritetsinvestor og Brunswick Real Estate som medinvestor og manager. Lindu investerer i Last-Mile logistik, lager- og lette industriejendomme  i Storkøbenhavn og Jylland. Virksomheden har indtil videre opbygget en portefølje bestående af 12 ejendomme med et samlet areal på ca. 75.000 kvm og har et stærkt fokus på at energioptimere ejendommene

Om Brunswick Real Estate

Brunswick er en af Nordens førende ejendomsinvestorer, der tilbyder investeringsforvaltning. Brunswick bygger uafhængige, bæredygtige investeringsporteføljer med fokus på målrettede investeringsstrategier i tæt samarbejde med nordiske og internationale investorer samt lokale partnere. Teamet består af omkring 70 personer i Stockholm, Helsinki og København. For mere information, besøg venligst: www.brunswickrealestate.com