Search results for ''

Lindu Ejendomme køber 11.300 kvm stor ejendom nord for København

Investments, News, Press releases

2022-10-11
 

Det nystartede danske ejendomsselskab Lindu Ejendommene, der er stiftet af Pictet Alternative Advisors og Brunswick Real Estate, gennemfører sit 11. opkøb, med en 11.300 kvm stor lagerejendom i Allerød, nord for København.

Med en startegi om aktivt at lede efter investeringsmuligheder indenfor last-mile-logistik og lager-/industriejendomme i Storkøbenhavn og på de bedste lokationer i Jylland, har det nystartede ejendomsselskab foretaget sin første investering som Lindu Ejendomme. Med investeringen har Lindu Ejendomme nu opbygget en portefølje bestående af 11 aktiver med et samlet udlejningsareal på omkring 70.000 kvm.

Seneste skud på stammen er en 11.300 kvm stor lagerejendom beliggende Gydevang 25 i Allerød nord for København. Ejendommen har for nylig gennemgået betydelige ESG-relaterede investeringer, herunder solceller og varmepumpe.  

Anthony Romano, Investment Manager for Brunswick, siger: “Dette opkøb passer perfekt ind i Lindus investeringsstrategi, og teamet og jeg er især begejstrede for de seneste ESG-projekter og vores evne til at styrke den grønne profil yderligere. Vi ser nu frem til at finde flere investeringsmuligheder samt udvikle den eksisterende portefølje yderligere. “

Patrik Andersson, CEO for Brunswick, siger: “Vi er meget glade for at se Lindu vokse med så høje kvalitetsaktiver og stærkt fokus på at forbedre ejendommens klimaaftryk. Danmark er et interassant marked med spændende investeringsmuligheder for både Lindu og Brunswick.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Anthony Romano, Investment Manager Brunswick
t: +46 73 059 27 10
e: anthony.romano@brunswickrealestate.com

Om Brunswick Real Estate

Brunswick er en af Nordens førende ejendomsinvestorer, der tilbyder investeringsforvaltning på tværs af investeringer og gæld. Brunswick bygger uafhængige, bæredygtige investeringsporteføljer med fokus på målrettede investeringsstrategier i tæt samarbejde med nordiske og internationale investorer samt lokale partnere. Teamet består af omkring 60 personer i Stockholm, Helsinki og København. For mere information, besøg venligst: www.brunswickrealestate.com